Termeni și condiții

Pagina de internet serban-accounting.ro, denumita și Site-ul, este proprietatea firmei Șerban Accounting SRL

Site-ul poate fi accesat gratuit de orice persoana. Oricine este binevenit sa citească și sa comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simți: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoana, fără mișto-uri ieftine și răutăți de pomană și alte asemenea.

Ne rezervam dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizăm altfel, sunt creația noastră și toate drepturile de autor ne aparțin. Este interzisa copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele noastre de cel mult 500 de semne, includeți un link către articolul nostru.

Cam atât. Citiți și Politica de confidentialitate (unde scrie ce facem cu datele colectate) și Politica privind fisierele cookies (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește Site-ul). Ultimul update: iunie 2019.